Nejnovější recenze ze sekce Elektrické natáčky na vlasy
Dělá hezké lokny, natáčky nepálí ruce, natáčení vlasů není náročné a natočení vlasů vydrží s nalakováním vlasů po natočení cca 1 den - v závislosti na kvalitě vlasů. Já mám vlasy hodně poškozené, barvené a přesto mi vydrží natočené 1 den - s následným nalakováním. Jsem velice spokojena a vřele doporučuji!
Cena poměr výkon
Byl to darek pro dceru, je s vyrobkem velice spokojena
Je to dárek k Vánocům, takže nevím.
- jednoduchá manipulace a dobrý výsledek
- Trochu cviku a bude uces za chvilku
- natáčky se rychle nahřejí, přirozeně navlní vlasy, jsem s nimi maximálně spokojena
- Rychlé nahřátí natáček,které díky svému svému sametovému potažení vůbec nepálí.Bezvadné klipsy k uchycení.
- Nic.
Určitě doporučuji,Budete spokojeni !!!!
- Rychlé a čisté natočení
Remington KF40E
Přidáno: 10. května 2017
(naposledy upraveno 10. května 2017)
Zakoupeno v ExaSoft.cz
- Natáčky jsou super. Neničí vlasy a za pár minut jsou natočené. Sundám, vlasy nalakuju, zlehka natupíruju, nerozčesávám je. Vydrží mi dost dlouho natočené. Tedy pokud nezmoknu. :-)
- natáčky vydrželi 6 měsíců ke všemu nepravidelného používání. Zklamání.. Určitě nedoporučuji!!
Stránky přehledné, komunikace skvělá, dodávka bez problémů.
ok
- Kvalitní zpracování
- Vlasy mi drží zvlněné zhruba den, ale možná až přestane být horko a vlhko, bude to lepší. Nicméně i další dny vlasy vypadají lépe a upraveněji, než když je nechám volně uschnout nebo upravím fénem a kartáčem.
- Chybí mi indikace (kontrolka), kdy jsou natáčky nahřáté a připravené k použití.
Je to moje první zkušenost s nahřívacími natáčkami. Čekala jsem, že vlny vydrží delší dobu, určitě záleží i na typu vlasů. Nicméně i tak jsem spokojena, úprava účesu je rychlá a jednoduchá. Námahou i časem srovnatelná s vyfoukáním účesu kulatým kartáčem, efekt je rozhodně lepší v případě natáček. Zatím nejsem schopna posoudit, jestli nějak ničí vlasy.
- Super natáčky.
- Rychlost nahřátí.
- Větší průměr natáček.
- Příjemný povrch - vlasy nekloužou při natáčení.
- Chybí vypínač na přístroji- musí se vytáhnout ze zásuvky.
Natáčky jsou super, mají středně velkou velikost, což mi vyhovuje, protože jsou vlasy jenom mírně zvlněné.Jsou velice rychle nahřáté, dobře se s nimi pracuje. Jediné z čeho mám obavu- jestli se brzy nerozbijí skřipce, které jsou ke každé natáčce...nevím, jestli se prodávají náhradní a zatím jsem ani nezjišťovala. S tímto výrobkem jsem velmi spokojená.
- Spokojenost
Rychlost,kvalita,dobrácena
- S výrobkem jsem spokojena,dobrá úprava vlasů.
- Úprava je na delší čas.
Celková spokojenost, jen bych brala kratší čas úpravy.
- Jeden z mála produktů na velké vlny
- Rychlé nahřáté
- Dlouhá přívodní šňůra
- Může se s nimi pracovat i bez rukavic, nepopálila jsem se
- Rychlé hotový účes
- Skřipce jsou slaboučké a časem se zkříží zoubky
Jsem velmi spokojená. Natáčky jsou spíše pro delší vlasy. Během pár minut mám natáčky na vlasech a za dalších 15 minut, kdy je možnost se nalíčit, jdou dolů a je hotovo. Žádné dlouhé natáčení kulmou, bolavé ruce, spálené vlasy atd. Vlasy jsou lesklé a vlny dlouho vydrží. Za mě určitě doporučuji.
splnilo očekávání
- Jsou vynikající :) Jsme s nima zatím moooc spokojené. Neničí tolik vlasy, rychle nahřáté. Prostě super!!
Jsou vynikající :) Jsme s nima zatím moooc spokojené. Neničí tolik vlasy, rychle nahřáté. Prostě supe!!
Zobrazuji 41 - 60 ze 176 recenzí « Předchozí 1 2 [ 3 ] 4 5...9 Další »