Nejnovější recenze ze sekce Elektrické natáčky na vlasy
- Velikost, fungovani' kvalita
- Nejvetsi natacky by mohly byt vetsi
Doporucuji
- jednoduché zacházení, stačí i na dlouhé vlasy
Natáčky se rychle nahřejí, jejich použití je snadné a i v těchto natáčkách vypadáte poměrně elegantně. Vřele doporučuji
Výborný pomocník pro každou ženu. Natočení je rychlé, jednoduché a výsledné vlny vypadají opravdu přirozeně.
Rozhodně doporučuji.
- rychlost nahřátí
- skladnost baleni- je celkem malé
- natáčky trhají vlasy, respektive chloupky na nich nejsou do smyčky, ale jsou ostré a ukončené směrem ven a jsou zahnuté a pokud máte delší vlasy, natáčky lze jen velmi složitě vymotat z vlasů po použití, člověk má spíš chuť vzít nůžky
- vlny nedrží
- ceny by mohla být nižší vzhledem ke kvalitě
druhé místo v top žebříčku nechápu
nedoporučuji, pokud nehodláte skončit s polovičním množstvím vlasů na hlavě
sice švýcarská značka, ale neudělala dojem
může vyhovovat ženám s krátkými vlasy
- jednoduché použití
- neničí vlasy tolik jako kulma
- přirozené vlny
Natáčky už jsem jednou měla, vydržely asi 6 let, byla jsem s nimi velmi spokojená. Je třeba je použít na čerstvě umyté a vysušené vlasy a přelakovat, pak vlny drží poměrně dlouho.
- Super, úplně předčilo moje očekávání.
- Nic.
Vřele doporučuji.
Bohužel jsem od natáček čekala mnohem více. Tyto natáčky mi vlasy hezky zvlnily, nicméně nenatočily, ačkoli jsem je nandala v správné teplotě a sundala až za studena. V případě, že se mi některé pramínky vlasů opravdu celkem natočily, i přes použití laku, brzy zase zplihly. Natáčky jsem vrátila. Tyto natáčky doporučuji pouze těm, kdo si chtějí lehce zvlnit vlasy, a tak získat větší objem.
zatím nemohu zboží hodnotit
vánoční dárek
- Natáčky jsem koupila pro svoji maminku, stejný výrobek používám již několik let, jednoduchý na obsluhu, spolehlivý, bez poruchy .
Velice dobrý výrobek.Doporučuji!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Ani po 25ti minutách nahřívání neměly natáčky požadovanou teplotu.
- Natáčky byly stále jen vlažné.
- Vlasy nebyly dostatečně natočené, spíš jen zvlněné.
- Tím pádem se mi zdá i cena přemrštěná.
Možná jsem jen měla smůlu na špatný kus. Očekávala jsem, že mi tyto natáčky zkrátí čas při ranní úpravě vlasů. Bohužel, výrobek mé představy nenaplnil, takže zůstanu u svých obyčejných natáček, se kterými sice natáčení trvá déle, ale vytvoří mi krásné lokny.
Nahřívací natáčky vracím:(
- rychlé a jednoduché použití
- natočení vlasů drží
- víc bych vychytala upevnění natáček,
- větší problém s uchycením natáčky, moc nedrží perko ani klipsy
i když je trochu problém s uchycenímnatáček, přesto bych doporučila, jinak perfektní
Supr
- za chvilku jsou natáčky nahřáté
- dobrá manipulace
- nemají žádné skřipce - u jiného typu natáček, které jsem měla předtím, se skřipce stejně do 1 měsíce odlámaly
- perfektní vlny
- velmi dobrý produkt
- objednala bych opět
- neplní funkci
obchod je skvělý rychlostí, spolehlivostí, komunikativností, vstřícností! ale zrovna tento produkt za tuto cenu - kontrolka nesignalizuje správné nahřátí, ani po půlhodině, zrovna tak vlasy ani po půlhodině nevykazují známky natočení, na uskladnění skřipců není boxík...ne.
- pěkný tvar-design moderní
- dlouhá doba nahřívání
- špatné uchycování
- obtížné natáčení
ve srovnání s natáčkami ETA ( vyráběné cca před 30 lety ), jsou tyto daleko horší, nicméně nechci riskovat a natáčky vracet, aby jiné byly daleko horší
Vse ok
- natáčky mají velký průměr
- skřipečky se zdají křehké asi bych si představovala pevnější materiál,zatím drží perfektně-doufám,že v případě poškození prodávají i náhradní
Profi desing,lehká manipulace,natáčky jsou rychle nahřáté.Účes vypadá nadýchaně a drží
- Mohu hodnotit kladně jak funkčnost i provedení,doporučuji všem kdo mají krátké vlasy.
- Uvítala bych více větších natáček,malé jsem vůbec nepoužila a střední velikost je výborná na kratší vlasy.
Moc hezké provedení a jednoduchá manipulace.Pokud by natáčky byly větší,určitě bych nevracela.
- Vše OK
Jsem spokojen
Zobrazuji 81 - 100 ze 176 recenzí « Předchozí 1...3 4 [ 5 ] 6 7...9 Další »