Nejnovější recenze ze sekce Elektrické natáčky na vlasy
- rychlé nahřívání
- pěkné uložení
- i barva prodává
- snadná obsluha
Tyto natáčky jsem si zakoupila na doporučení přítelkyně.
- krátká doba nahřátí
- stačí 30 minut a mám krásné lokny, které vydrží celý den (mám dlouhé vlasy)
- dostatečné množství natáček
Za tu cenu maximální spokojenost.
- Pěkný vhhled, pouhých 15 minut na nahřátí natáček. Dobře drží klipsny. Vhodný pro kratší vlasy!
- Pro mě málo velkých, nejduležitějších natáček. Natáčku musím na vlasech mít min 20 minut. Vlny mi vydrží velmi krátko
Moc jsem si je přála. Čekala jsem od nich víc. Je pravda že pro kvalitní vlny musím předem na vlasy nanést tužidlo a poté zafixovat lakem. Což často nedělám. Málo velkých natáček.
- Rychlé, praktické,
Vřele doporučuji na delší vlasy,odzoušela i dcera má jemné vlasy.Používám obden ráno.
- Rychlost nahřátí,perfektně drží ve vlasech,jednoduše se nandavají.
Jsem naprosto spokojená,natáčky jsou lehké,vůbec je ve vlasech necítím.
jsem spokojená
skvělé natáčky, rychle se nahřívají, dobře drží na vlasech, dělají pěkní lokny
- 3 různé velikosti natáček
- součástí balení jsou skřipce i pinety
- malé rozměry celé sady- vhodné i na cestování
Natáčky se nahřívají pár minut, ale vydrží teplé docela dlouhou dobu. Vlasy po nich drží natočené skoro celý den a dokonce je ani není nutné zafixovat lakem (a to mám vlasy téměř po pas).
Výhodou je, že balení obsahuje skřipce i pinety, jejichž kombinací natáčky velmi dobře připevníte. Také mě překvapila malá hmotnost a rozměry celého balení. Díky nim si natáčky můžete vzít s sebou i na cesty.
- Dobré recenze,
- rychlost oproti kulmě,
- Očekávala jsem kontrolku, která signalizuje, že je produkt nahřátý do požadované teploty
- Návod k použití: nevím, jestli musím produkt vypnout z elektřiny, nebo může být zapnutý ještě během natáčení.. ja produkt vypla a ke konci už byly natáčky studené...
- Když nechám produkt zapnutý déle, během natáčení.. nepřehřeje se? myslím tím natáčky. Nespálí mi vlasy?
Stačily by 2 velkosti natáček, ale produkt je dobrý, doporučuji
Jsem spokojená
- Dobře natáčí
- Vlasi jsou lesklé
- Z jedné natáčky vytekl vosk
Opravdu mě mrzí, že musím dát takové hodnocení, protože se mi líbilo, jak natáčky natáčí a jak se po použití vlasy lesknou. Bohužel však hned při prvním použití z jedné natáčky vytekl vosk a vlasy jsem měla kompletně slepené. Samozřejmě jsem zboží reklamovala, teď už se ale trochu nových natáček bojím. Doufám, že to byla opravdu jen výjimka.
spokojenost
- rychlost, krásně podtočí vlasy, vlasy nádherně leské
- nenapadá mě nic
super nákup:)
- Jednoduché, efektivní
Jednoduché, efektivní
- vubec to na dlouhých vlasech nedrží, po natočení tak pul hodiny a pak jak kdybych to nenatočila vubec. tento produkt nedoporučuji,
\\\\firma Remington mě opět nezklamala. Jsem spokojená i s těmito natáčkami.
nedostatečně zvlní vlasy
jsem velmi spokojená, neuměla jsem si zboží objedna na e šopu a prodavačka to pro mě ochotně udělala.
- Vzhled, tvar, rychlost, velké množství natáček
- pouze jedna velikost natáček
Spokojenost
- Velikost natáček - vhodné na dlouhé vlasy, krásný design.
- Není kontrolka upozorňující, že natáčky jsou již nahřáté. Výrobcúm bych doporučila vyrobu produktu s ještě nižším počtem natáček (např.6 - 8 ks) a tím i skladnější velikost.
Větší průměr a celkem nízký počet natáček (12 ks).
Zobrazuji 101 - 120 ze 176 recenzí « Předchozí 1...4 5 [ 6 ] 7 8...9 Další »